Što nudimo

Yoga Class

Treninzi i vježbanja

 • Individualni trening u vašem domu

  Vođeni time da Vam je svaka minuta u Vašem danu dragocjena, nudimo Vam uslugu treninga u Vašem prostoru kako bismo uštedili Vaše vrijeme te se prilagodili Vama vježbajući na mjestu koje Vama odgovara. Možemo u Vašoj kući, teretani, u kvartu, u uredu ili prirodi – Vi određujete prostor, mi dajemo vrhunski trening. Zanimljivo, zar ne?

 • Individualni trening u alternativnom prostoru

  Želite uslugu super treninga, ali smatrate da neki od Vaših prostora ne bi bili odgovarajući? Imamo rješenje i za to! Sa svojim smo suradnicima u užem središtu Zagreba dogovorili najam prostora po satu te se ponovno maksimalno prilagođavamo Vašem vremenu i terminu vježbanja, ali ovaj put mi nudimo lokaciju. Uz uže središte Zagreba u kojem je osiguran prostor, pokrili smo i zapadni dio grada u jednoj modernoj teretani te je moguć dogovor sa većinom teretana ili drugih studija za vježbanje u gradu ovisno o Vašem mjestu stanovanja ili mjestu rada.

 • WORKout

  Prednosti vježbanja nije potrebno nabrajati, ali u užurbanom ritmu života teško je pronaći vrijeme za sebe; zato Vam Trener2go nudi izvanrednu priliku – WORKout na radnom mjestu. WORKout je usluga koju nudimo VAMA – organiziranje grupnog vježbanja za Vas i Vaše kolege, na Vašem radnom mjestu, unutar radnog vremena u trajanju od 45 minuta. U razvijenijim je zemljama ovakav način vježbanja već prihvaćen način podizanja produktivnosti zaposlenika za vrijeme radnog vremena. Ukoliko ne raspolažete potrebitim rekvizitima za vježbanje, ne brinite. Raspolažemo sa više različitih rekvizita koje donosimo k Vama. Podignite produktivnost, radni elan čitavom timu te ih kroz vježbu odmorite i osvježite. Vjerujte, bit će vam zahvalni.


Kettlebells

Tretmani i pripreme

 • Kineziterapija i tretmani

  Bolna stanja, predoperativna priprema ili postoperativna rehabilitacija. Svoje iskustvo i znanje unosimo u Vaš dom, gdje Vas jednokratnim savjetima ili višekratnom terapijom „vraćamo“ u život. Kombinacija vježbe, manipulativnih tehnika i trigger point tretmana sa vrijednim savjetima mnogo znače tijekom oporavka ili kao prevencija kako do ozljede ne bi došlo. Prepustite nam se s povjerenjem!

 • Kondicijska priprema sportaša

  Pod pojmom kondicijska priprema sportaša nudimo treninge za usavršavanje i unapređivanje svih osobina i sposobnosti koji su potrebni za uspjeh u određenom sportu. Treninzi su koncipirani na način stalnog izmjenjivanja perioda većeg i manjeg opterećenja sa periodima odmora gdje organizam pripremamo za povećane napore. Jedan od sadržaja takve pripreme sportaša su i specifične vježbe stabilizacije i ciljanja točno određenih mišićnih skupina koje su karakteristične za sport kojim se bavite, odnosno ispravljanje krivih stereotipa kretanja ili držanja koji su uvjetovani specifičnosti sporta kojim se bavite.